Home         Video Gallery         Free Downloads         Press        Other Projects        Contact        Forum        Join us on Facebook!

adidas kamanda legend marine

Share and discuss your knotwork.

adidas kamanda legend marine

Postby 22spn8ej » Tue Sep 14, 2021 8:03 pm

Image
De Kamanda begon eind jaren '80 als een ontwerpexperiment. Geïnspireerd dames adidas schoenen door de favoriete stijlen van voetbalfans, pronken deze schoenen met een eenvoudig low-tech bovenwerk. De gebeeldhouwde gomrubberen buitenzool combineert retro en moderne looks met het Samba-loopvlakpatroon. De schoenen zijn gemaakt van premium nubuck voor een luxe, ultrazacht gevoel.

De adidas Kamanda, onthuld in december 2017, is een klasse apart, en nu pronkt de adidas kamanda legend marine Three Stripes met een andere colourway in de vorm van de adidas Kamanda Navy Gum, en het is een must-agent voor elke sneakercollectie! schoen in tegenstelling tot alles wat momenteel op de markt is, is de adidas Kamanda Legend Marine Gold Met Footwear White gekleed in een rijk blauw suède met een contrasterende hit van wit luxe leer dat op de hiel landt.

Goudfolie-branding is aanwezig langs de zijpanelen voor een premium look, terwijl de opvallende rubberen zooleenheid een in elkaar grijpende groef heeft die de schoen een werkelijk unieke esthetiek geeft. In een wereld walkfootjoy die tot de rand gevuld is met mesh en gebreide sneakers, waarom niet voor iets anders gaan? Een moderne klassieker, als je nog steeds op zoek bent naar iets unieks en toch ingetogen om te rocken, ongeacht het weer, zoek dan niet verder dan de adidas Kamanda Navy Gum!

De Bodega x adidas Kamanda Black is geschilderd in een onopvallende zwarte tint met een contrasterende hit van premium nubuck op de hiel. adidas schoenen wit Een aardachtig bruin Consortium-label op de tong herinnert je eraan dat dit geen oude Kamanda is, en gedurfde Bodega-branding is aanwezig onder de voeten. Beneden is een opvallende rubberen zool met een in elkaar grijpende groef die de schoen een werkelijk unieke esthetiek geeft.

https://www.walkfootjoy.com/
22spn8ej
 
Posts: 3
Joined: Tue Sep 14, 2021 7:58 pm

Return to Completed Works

Who is online

Users browsing this forum: Torrent30 and 30 guests


 
© 2015 FusionKnots.com

 
Home         Video Gallery         Free Downloads         Press        Other Projects        Contact         Forum        Join us on Facebook!